Terina z łososia i sandacza podana z kremem riccotta
Kolacja uroczysta
Roladki z grillowanej pulardy z dodatkiem szparagów i pomidorowej salsy
Deser
Mus malinowy z migdałową kruszonką
KONTUAR EUROPEJSKI
Ragu z dodatkiem krewetek w ziołach prowansalskich
Dramstiki pieczone w towarzystwie agarikus
Tiftele w sosie Dijon
Buliabez na białym winie
Jesiotr wędzony w całości obłożony kawiorem z łososia
Tatar śledziowy podany na pumperniklu
Volaventy pod musem z wątróbek gęsich
Wachlarz serów francuskich z winogronami i krakersami
Pasztety wielosmakowe
BUFET LATYNOAMERYKAŃSKI
Chili corn carne
Texański mix grillowany
Hot wings a la Kentucky
Salmo salar w naleśniku
Śliwka argentyńska zawinięta w bekonie
Kolorowa sałatka latynoska
Roladki z tortilli z czerwonym twarożkiem
PRZYSMAKI GRECKIE
Szaszłyki w rozmarynie grillowane na węglu drzewnym
Shish kebab z dodatkiem sosu tzatziki
Mousaka z cielęciny i ziemniaków w piórkach cebuli
Bakłażany zapiekane z fetą i oliwkami
Kalmary z rusztu na dipach
Koktajl z owoców morza
Pomidory nadziane kozim serem
Sałatka horiatiki z kaparami
Sylwester, Bal Sylwestrowy, Oferty Sylwestrowe, Sylwester w górach, Tani Sylwester, Sylwester nad morzem, Sylwester w Mieście, Sylwester na mazurach, Sylwester